DSC_0428 A.jpg

De eerste ontmoeting met Nine is alsof je haar al jaren kent, heel spontaan en hartelijk! Tijdens het uitgebreide voorgesprek geeft Nine je het gevoel dat je een heel bijzonder bruidspaar bent en ze vat de inhoud van de gesprekken zo samen, dat je beseft hoe mooi onze relatie is!

In de aanloop naar de ceremonie houdt Nine netjes een vinger aan de pols. Wanneer je een wat chaotisch stel bent, zoals wij, stuurt ze met zacht dwingende hand, zodat alles toch op tijd gedaan wordt.

Wij hebben met hulp van Nine onze eigen trouwbeloften geschreven. Tijdens de voorbespreking kregen we al wat tips en we kregen ook een stappenplan gemaild. Nadat de beloften geschreven waren, keek Nine ze nog na, zodat ze goed op elkaar afgestemd waren.

De inhoud van de ceremonie was super! Ze heeft in overleg met ons, contact met familie en vrienden gezocht. Zo werd ons verhaal nog persoonlijker!

Wij zouden Nine zeker aanbevelen bij andere bruidsparen. De ceremonie was zo warm en liefdevol, dat het echt een mooi moment van de dag was. Veel van onze vrienden en familie waren onder de indruk!

Martijn en Joanna