Options

  • Wettelijk huwelijk of partnerschap met mij als zelfstandig trouwambtenaar. Vrijwel in alle gemeentes mogelijk op de door de gemeente erkende trouwlocaties. Voordeel voor jullie is dat met mij meer maatwerk mogelijk is (en vooral meer tijd en aandacht) dan met een gemeenteambtenaar.                                                      

  • Wettelijk huwelijk of partnerschap vooraf laten vastleggen door een gemeenteambtenaar. Kan vaak op een vaste ochtend tegen laag tarief. De feestelijke en persoonlijke ceremonie volgt daarna met mij op elk gewenst moment, op elke gewenste locatie, helemaal op maat naar wens verzorgd.                                                                       

  • Hernieuwen van eerdere geloften of het verzorgen van andere speciale ceremonies, zoals bijvoorbeeld huwelijksjubilea of andere bijzondere momenten in jullie leven die samen met geliefden worden gevierd en beleefd.                                                                                                                       

  • Als eventuele toevoeging bij elke ceremonie kan ik jullie toezingen. Desgewenst live begeleid met een muzikant of met een orkestband, ik regel het graag voor jullie. Ik kan voor jullie een persoonlijke tekst maken op een bestaande melodie of jullie favoriete liedje ten gehore brengen. 

© 2019 by Cloud09. Proudly created with Wix.com