top of page
Nufotograferen_374DSC_4342.jpg

BABS & Ceremoniespreker

Zijn jullie op zoek naar een enthousiaste en ervaren spreker voor jullie huwelijksceremonie? Wil je dat jullie verhaal op persoonlijke en spontane wijze, met humor, liefde en betrokkenheid wordt gebracht?

Dan moeten jullie bij mij zijn!

Graag stel ik met jullie de inhoud van de huwelijksceremonie helemaal naar wens samen en denk ik graag mee over de verschillende rollen voor jullie gasten, voor eventuele kinderen en ik betrek graag jullie beste vrienden en familieleden bij het schrijven van de speech door ze vooraf ook wat vragen over jullie als koppel voor te leggen.

 

I​k verzorg graag een meertalige speech. Ik spreek vloeiend Engels en kan prima uit de voeten met het Frans, Spaans en Portugees.

Indien gewenst kan ik ook voor jullie zingen, samen met pianist/zanger/entertainer Robert Stoop verzorgde ik al menig muzikale ceremonie. 

Als beëdigde BABS kan ik jullie voor de wet trouwen in heel Nederland. Ik krijg voor een huwelijk dan een eenmalige benoeming bij de betreffende gemeente. 

In elke gemeente gelden daarvoor andere regels en tarieven. 

Zelf heb ik in de gemeente Purmerend heb een benoeming als gemeentelijke BABS, dus gaan jullie daar trouwen, dan ben ik via de gemeente te boeken.

Je kunt natuurlijk ook de liefde en het leven vieren zonder wettelijke verbintenis.

Daar kun je mij als ceremoniespreker voor inschakelen:

  • Een ceremonieel huwelijk

  • Een (huwelijks) jubileum 

  • Het hernieuwen van jullie beloftes

  • Een afscheidsceremonie

Ruim een maand voor een ceremonie krijgen jullie eerst een vragenlijst toegestuurd en gaan we daarna tijdens een uitgebreide sessie met elkaar de definitieve invulling bepalen.

Natuurlijk is er in de hele aanloopperiode naar de ceremonie nog regelmatig overleg mogelijk. Ik ben doorgaans heel goed bereikbaar en sta jullie graag ter woord.

Tijdens de huwelijksdag ben ik ruim een uur van tevoren aanwezig op locatie, om ervoor te zorgen dat alles verloopt zoals we hebben afgesproken en dan is het eindelijk zover...het moment waar jullie zo lang naar hebben uitgekeken!

bottom of page